Elektronisch Patiëntendossier CARETIX EPD

Caretix EPD is een geavanceerd Elektronisch Patiëntendossier (EPD) binnen het Microsoft 365-platform – Power Apps. Het systeem biedt zorgverleners een efficiënte en veilige methode om patiëntgegevens te beheren en te delen, wat resulteert in verbeterde zorgcoördinatie en klinische besluitvorming.

0 k+

Patiënten

0

Locaties

0 +

Professionals

732221 Microsoft Dynamics 365

Microsoft_Power_Apps_29 Power Apps

caretix - heart EPD

CRM

ERP

brain-department.png Huisartspraktijken

5965108 Teledermatologie

Domein Hosting

De gezondheid van patiënten en uw bedrijf staat voorop. Het waarborgen van uw digitale verantwoordelijkheid is onze specialiteit.

Microsoft Dynamics is een reeks van geïntegreerde bedrijfsapplicaties die organisaties helpt bij het beheren van verschillende aspecten van hun activiteiten, waaronder verkoop, klantenservice, financiën, supply chain management, human resources en meer. Het biedt oplossingen voor verschillende bedrijfssectoren, waaronder detailhandel, productie, gezondheidszorg, financiële diensten en meer.

De Microsoft Dynamics-suite omvat verschillende specifieke producten, zoals:

Microsoft Dynamics 365: Dit is een cloudgebaseerd platform dat een breed scala aan bedrijfsapplicaties biedt, waaronder Dynamics 365 Sales, Power Apps, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management, en meer. Het integreert CRM (Customer Relationship Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) functies.

Caretix EPD Veilig en efficiënt beheer van patiëntgegevens

Ontdek het toonaangevende Elektronisch Patiëntendossier (EPD) van Caretix voor effectieve zorgcoördinatie en klinische efficiëntie. Caretix EPD biedt een geavanceerd systeem voor het beheren en delen van patiëntgegevens, waardoor zorgverleners een gestroomlijnde en veilige ervaring hebben bij het behandelen van patiënten.

Met Caretix EPD kunnen zorginstellingen naadloos patiëntinformatie vastleggen, elektronische recepten uitschrijven en laboratoriumresultaten beheren, waardoor de workflow wordt geoptimaliseerd en de kans op fouten wordt verminderd. Dit moderne EPD-systeem integreert naadloos met bestaande systemen en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden voor betere inzichten in de gezondheidszorgprestaties.

Of het nu gaat om kleine praktijken of grote ziekenhuizen, Caretix EPD is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke zorgomgeving. Onze geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat patiëntgegevens altijd veilig en beschermd blijven, in overeenstemming met de geldende regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Kies voor Caretix EPD en neem vandaag nog de controle over uw digitale zorgverantwoordelijkheid. Ontdek hoe ons EPD-systeem uw zorgprocessen kan verbeteren en uw instelling kan helpen om te gedijen in een steeds veranderende zorgomgeving.

Ethical Care Zorgmanagement

Microsoft Dynamics biedt een reeks beveiligingsfuncties en -certificeringen om de veiligheid van gegevens te waarborgen. Hier zijn enkele van de belangrijkste beveiligingsfuncties en certificeringen:

Beveiligingsfuncties:

  1. Multifactor Authenticatie (MFA): Dit vereist dat gebruikers meerdere vormen van verificatie doorlopen voordat ze toegang krijgen tot Dynamics, zoals een wachtwoord en een verificatiecode via een mobiele app of sms.
  2. Rollen- en machtigingsbeheer: Hiermee kunnen beheerders toegangsrechten voor gebruikers instellen op basis van hun rol en verantwoordelijkheden binnen de organisatie, waardoor de toegang tot gevoelige gegevens wordt beperkt.
  3. Data-encryptie: Dynamics versleutelt gegevens tijdens overdracht en opslag om ervoor te zorgen dat ze beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.
  4. Auditlogging: Dit registreert alle activiteiten binnen Dynamics, waardoor beheerders verdachte of ongebruikelijke activiteiten kunnen detecteren en onderzoeken.

 

Certificeringen 

  1. ISO/IEC 27001: Dit is een internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging die aantoont dat Microsoft voldoet aan strenge beveiligingsnormen.
  2. SOC 1 en SOC 2: Dit zijn rapporten die de beveiligingsmaatregelen en -controles van Microsoft beoordelen, met bijzondere nadruk op de bescherming van klantgegevens.
  3. HIPAA-compliance: Voor organisaties in de gezondheidszorg waarvan gegevens moeten voldoen aan de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), bevestigt deze certificering dat Microsoft Dynamics geschikt is voor gebruik in dergelijke omgevingen.
  4. GDPR-compliance: Dit certificeert dat Dynamics voldoet aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU, die de privacy en bescherming van persoonsgegevens regelt.

Dit zijn slechts enkele van de belangrijkste beveiligingsfuncties en certificeringen van Microsoft Dynamics. Het is belangrijk om te erkennen dat beveiliging een voortdurend evoluerend aspect is, en Microsoft werkt voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging van zijn producten en diensten.

Contact

Vraag nu een demo aan of stel uw vraag!